SVETILKI ZA 20. IN 21. STOLETJE50-leta 20. stol. so v oblikovanju zapustila nikoli izbrisane oblike, po ameriških cestah so se vozili prelestni avtomobili pastelnih barv s sijoče poliranimi kovinskimi deli, avtomobili, ki bi jih kot umetniški predmet danes postavili v » galerijo občudovanja«. V izložbi galerije KAR=IN na Tavčarjevi ulici 3 v Ljubljani, so ob nizki klubski mizici iz finskega lesa z grafičnimi potiski postavljeni talni in namizna svetilka AJ, ikoni danskega in modernega oblikovanja arhitekta, oblikovalca

Arneja Jacobsena v perfektni, čisti obliki v beli in črni barvi. Leto 1959 združuje obe ikoni, cadillac Sedan de Ville v nežno roza tonu in svetila AJ, v enakem roza tonu je tudi svetilka Lolita sodobne slovenske oblikovalke Nike Zupanc, preplet preteklosti in sedanjega časa, ki vedno deluje sveže in zanimivo. Svetilki, talno in namizno, v beli ali črni barvi, kupite lahko galeriji KAR=IN.


KARIN A. KOŠAK

"Prostor designa in oblikovanja objektov KAR=IN je preplet ikon moderne klasike in odličnosti

slovenskega oblikovanja ter linije unikatnih pohištvenih elementov pod znamko DESIGN LINIJA KAR=IN, ki jih oblikuje Karin A. Košak s samosvojim izrazom med dekorativno historijo in redukcijo v ornamentu in obliki zdajšnjega časa. To je tudi vizija v oblikovanju interierov izbranim naročnikom."

OBIŠČITE NAS

Ponedeljek - petek: 11h - 18h

Sobote, nedelje in prazniki: /

Tavčarjeva ulica 3

1000 Ljubljana, SLOVENIA

e: info@kar-in.si

t: +386 (0)31 673 272

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nakupujte brez skrbi, saj vam ob naročilu nad 50 EUR izdelke pripeljemo na dom.*

 

*Brezplačna dostava v radiusu 20km od galerije.

PIŠITE NAM!

GALERIJA KAR=IN © 2018  •  grafična podoba in oblikovanje: Nika Udovič • POGOJI POSLOVANJA